Le tour fou pedalent

Afdrukken

Wielrennen moet je niet mooi doen, dat moet hard gaan

Aan vrijdag 09 april 2010 18:18.

Na afloop van de wielerwedstrijd tussen Den Bosch en Rotterdam deed de Bossche organisatie voor de microfoon in de burgerzaal van het stadhuis een belofte. De mannen van coureursclub Jeroen Bosch, die garant stonden voor een mooie tocht die de naam Le Tour Fou Pédalant, de Ronde van de fietsende dwaas, meekreeg, spraken hun waardering uit voor de rubriek Tourglorie op deze website, maar voegden daar meteen aan toe dat in deze serie hun eigen Gerrit Schulte natuurlijk niet mocht ontbreken. Ze wilden het verhaal ook graag zelf optekenen. Frans-Joseph Sinjorgo hield zich aan deze afspraak en stuurde vandaag deze ‘gastaflevering’ uit Den Bosch.

Lees het hele artikel op de site van de Grand Depart Rotterdam

Afdrukken

Zegengebed

Aan donderdag 25 maart 2010 10:09.

Zoals alle deelnemers afgelopen zaterdag de 20 ste maart 2010 hebben kunnen ervaren heeft de zegen van onze eigenste plebaan ons goed gedaan. Plebaan Geertjan van Rossem was ook erg enthousiast toen hij werd gevraagd om speciaal voor deze opening van het Bossche wielerseizoen de worden uit te spreken. Voor de liefhebbers en voor diegenen die nog even stonden te kletsen bij de start hebben wij de tekst van de plebaan opgevraagd met daarbij ook een korte reactie
 
Afdrukken

RTV Rijnmond: Tourvlag aangekomen in Rotterdam

Aan maandag 22 maart 2010 20:28.

Van RTV Rijnmond:

De vlag van de Tour de France is zaterdag in Rotterdam aangekomen. Zo'n 200 fietsers uit Den Bosch kwamen de vlag brengen. In 1996 was de start van de Tour de France in Den Bosch.

Lees en luister het hele artikel

Afdrukken

Barre tocht

Aan maandag 22 maart 2010 11:22.

111 kilometer fietsen over smerige dijken in de regen. De Tourvlag van Den Bosch naar Rotterdam rijden. Eén keer onderweg plassen en je moet een kwartier lang weer in het wiel van Bram Vermeulen....

lees meer op het blog van Wilfried de Jong

 

Afdrukken

De eerste foto's

Aan zondag 21 maart 2010 14:19.

Zo, Na een goede nacht slapen kwamen ook wij tot de ontdekking dat een van onze eigen vaste fotografen de foto's direct online heeft gezet.

Onder in dit album zijn de geschoten plaatjes weergegeven.

Of kijk in ons eigen foto album onder "Le tour de fou pedalent 2010 Den Bosch - Rotterdam" in het menu rechts...