Afdrukken

DE IJZEREN HELD

Geschreven door Klepper Aan 01 februari 2011.

Na afloop van de algemene leden vergadering waarin de ambitieuze plannen voor 2011 rond het standbeeld `de Ijzeren held´ zijn onthuld, liggen alweer een kleine maand achter ons. In de tussentijd heeft de telefoon niet stilgestaan en zijn er al behoorlijk heel wat verkennende besprekingen geweest omtrent een aantal activiteiten die CCJB zou kunnen ontwikkelen om het plan uitvoerbaar te maken. Vrijdag 4 februari a.s. staat een afspraak met Theo de Rooy van Club48 gepland. De uitkomsten van deze meeting zullen in belangrijke mate het startsein van onze activiteiten gaan bepalen.

Wat rest is dat de theater freaks onder ons elkaar op zaterdag in het theater zullen gaan ontmoeten voor een uniek wieler avondje uit. Ik stel voor, om rond de klok van 19.00 uur voor de vroege vogels te verzamelen in de Café Unie. Rond de klok van 19.30 richting koningstheater te gaan. De kaarten voor deze reeds uitverkochte voorstelling zal ik meenemen.

Gezien alle gezinsuitbreiding van de afgelopen weken wens ik Jeroen en Michiel veel succes een lieve oppas te zoeken voor Max, Guusje en Bente. Ik stel voor dat wij speciaal voor de nieuwe generatie CCJB´ers een klein wielerpakje voor in de box laten ontwerpen. Ons Addy van de krommenakker draait daar zijnhand niet voor om.

Groet Klepper