• hens-on
  • Mackelenberg
  • Cafe de Unie
  • annie-van-buul-2011
  • Carras
  • BP Vismale
  • invicta-zwart
  • Van den Udenhout
Afdrukken

AUTOBEDRIJF VAN DEN UDENHOUT

Geschreven door Roy Sieliakus Aan woensdag 26 oktober 2016 15:02.

Van den Udenhout zag haar droom uitkomen toen het pand van de voormalige V&D op de Bossche markt vrij kwam. Al eerder was de Brabantse dealer bezig geweest met een Citystore, echter de tijd was er toen nog niet rijp voor. Nu kwam alles bijeen en was er de mogelijkheid om een Citystore te testen in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Waarom Van den Udenhout het wil testen, Kurt Verhees legt uit; de gemiddelde autoshowroom in Nederland wordt minder bezocht dan 5 jaar geleden het geval was, klanten oriënteren zich steeds vaker online en komen pas laat in het proces naar de merkdealer. Door de showroom naar de binnenstad te verplaatsen zal de frequentie toenemen enerzijds door experience te creëren anderzijds om in een behoefte te voorzien.

In korte tijd wist Van de Udenhout meerdere ondernemers enthousiast te maken om deel te nemen aan de winkelformule. ‘Om een totaalbeleving te creëren zijn we op zoek gegaan naar een goede mix qua productaanbod. Je kunt in Pop Up ’s-Hertogenbosch dan ook niet alleen terecht voor mobiliteitsoplossingen, maar ook voor bijvoorbeeld food, elektronica, lifestyleproducten, gifts, testdrives voor bikes (veelal elektrisch) en fashion.’ Deze zomer is de oude V&D getransformeerd tot een moderne Pop Up Store. Veel mensen uit Den Bosch en wijde omtrek zijn al nieuwsgierig een kijkje komen nemen; wat is er geworden van ‘hun V&D’? De reacties zijn volgens Van den Udenhout enthousiast. ‘Bezoekers zijn vaak aangenaam verrast door het gevarieerde aanbod en de bijzondere presentaties.’ Een waar experience centre in velen opzichten.

IMG 0966

Afdrukken

NK voor Liefhebbers

Geschreven door Klepper Aan woensdag 09 juli 2014 17:23.

17 augustus 2014 NK voor Liefhebbers

Wielervrienden,

Het is bijna zover. Onze stad vormt op 17 augustus eindelijk weer eens het decor van een heus Nederlands kampioenschap wielrennen. De geest van de Bossche reus waait inmiddels onstuimig over het parcours en stilletjes hoopt Gerrit dat hij eindelijk een opvolger in de Bossche wielerhistorie kan bijschrijven.

Het is voor ons echter vooral een eer en genoegen om als Coureurs Club Jeroen Bosch deze dag voor u allen tot een onvergetelijke te maken. Waarbij wij bij deze alvast eenieder van harte welkom willen heten Het parcours is verkend en door de WFN goed gekeurd. Op de site van TMZ staat een aardige impressie van dat wat u te wachten staat.

De finishlijn zal pal voor café het Veerhuis worden getrokken.

Als club verwachten wij verdeeld over de verschillende categorieën rond de 400 deelnemers die samen met de supportersschare een kleine 1000 man naar het pittoreske Bokhoven zal brengen. 

Wij gaan uit van goed weer en prachtige sportieve wielerdag en nodigen u van harte bij deze uit om naast de fiets en uw familie, vrienden en kennissen te prepareren voor een prachtige koers in 's-Hertogenbosch.

Met een welgemeende sportieve groet

Frans-Joseph Sinjorgo.

Ps.

Voor iedereen dus ook voor de CCJB'ers zonder licentie is het mogelijk om een dag licentie aan te schaffen. De organisatie stelt het dan ook zeer op prijs om de schoonheid van een jagend peloton met zoveel mogelijk met cote d'azur blauw op te sieren.

Het wordt een onvergetelijke dag.

uitdaging